Selecteer een pagina

Duitse 2dehandse keukens

De klant

Misschien is uw keuken aan vervanging toe maar beschikt u niet over een budget dat u in staat stelt om een kwalitatieve nieuwe keuken te kopen. De meeste mensen hebben dan de reflex om een zeer eenvoudige keuken aan te schaffen in een gespecialiseerde winkel. Duitse 2dehandese keukens verkoopt keukens vanaf 500 euro, volledig gedemonteerd en staan meteen voor u klaar, inclusief gratis bezorging.

De oplossing

Door het ruime aanbod van keukens was er vraag naar een eenvoudige manier van keukens toevoegen/beheren/verwijderen. Hiervoor hebben wij een custom plugin ontwikkeld welke de klant in staat stelt met drag and drop alle pagina’s bij te houden. De website is responsive zodat elke gebruiker optimaal word bediend bij het bekijken en reserveren van een keuken.

Custom keuken plugin

Makkelijk keukens toevoegen/wijzigen en verwijderen met de keuken widget. Keukens kunnen hiermee middels een widget of shortcode op elke pagina, bericht en binnen elk formulier worden getoond.

Zoekopdrachten

Bezoekers kunnen een zoekopdracht plaatsen om op de hoogte gehouden te worden zodra er een keuken beschikbaar is die aan de wensen van de klant voldoet.

Wilt u ook een website laten ontwikkelen?